Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg

JOETZ-animator Claudia laat kinderen heerlijke tijd beleven

Dat ze animator wilde worden, wist Claudia (21) al op haar 15de. Ook vorige zomer trok ze met enthousiaste kinderen op vakantie. “Superintensief, maar het is ongelooflijk hoeveel energie je van die kinderen terugkrijgt.”
Uit 26.12.2018
JOETZ-animator Claudia laat kinderen heerlijke tijd beleven

Vuistje

In totaal waren ze met 6 animators en 30 kinderen. “Dan draag je een hele verantwoordelijkheid. Gelukkig vormen we een hechte groep en genieten we van de kinderen. Boaz bijvoorbeeld, een van de jongsten, maar die zijn mannetje stond en ambiance bracht. We verzonnen een ‘vuistje’ als begroeting, heerlijk vond hij dat”, vertelt Claudia.

JOETZ-animator Claudia laat kinderen heerlijke tijd beleven

Hittegolf

“We verbleven op een prachtig domein in Xhoris, met alles om de kinderen een heerlijke tijd te laten beleven. Door de hittegolf – Boaz’ ijsje smolt sneller dan hij het kon opeten – konden we wel geen lange wandelingen maken en moesten we ons programma wat aanpassen.”

Fijne interactie

De animators hielden het thuisfront ook op de hoogte. “We postten foto’s op Facebook. Dat zorgde voor een fijne interactie. Het hoogtepunt van het kamp? De talentenshow tijdens de laatste avond. Boaz zag het nogal acrobatisch, op een gegeven moment deed hij zelf een handstand”, lacht Claudia.

Lees ook hoe speelvogel Boaz het kamp beleefde.

Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.