Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg

Op kamp met JOETZ: “Volgend jaar ga ik opnieuw mee!”

Speelvogel Boaz (7) ging vorige zomer voor het eerst mee op speelkamp in de Ardennen met JOETZ. Hij vertrok met een bang hartje, maar kwam enthousiast en vol wilde verhalen terug thuis.
Uit 27.12.2018
Boaz ging in de zomervakantie op kamp met JOETZ.

Met een gerust hart

“Zo’n kamp is een mooie opportuniteit om je kind te bieden wat je op dat moment zelf niet altijd kan: spelen met andere kinderen, buiten ravotten … Bovendien weet ik dat de animators bij JOETZ de nodige ervaring en diploma’s hebben, zodat ik mijn zoon met een gerust hart aan hen kon toevertrouwen”, vertelt mama Wendy.

Boaz ging in de zomervakantie op kamp met JOETZ.

IJsjes en een knuffel

Boaz kan niet zwijgen over zijn fijne tijd. “Ik vond het een superkamp. Ik heb er veel vriendjes gemaakt en ook onze animators waren heel lief voor ons. Zij kenden veel leuke spelletjes en trakteerden op een ijsje als we flink waren. Ik miste alleen mijn poes Louka een beetje. Volgend jaar ga ik zeker opnieuw mee. En dan wil ik weer een knuffel van de animator voor ik ga slapen.”

Volgen op de blog

Dankzij de blog van het kamp kon mama Wendy kon de avonturen van haar kleine Boaz mee volgen. “Echt fijn en geruststellend. Je weet dat je zoon de tijd van zijn leven heeft. De mooiste foto? Eentje van Boaz toen hij op de rug van een animator in slaap was gevallen.”

Lees ook hoe animator Claudia het kamp beleefde.

Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.