Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg

We maken je het leven makkelijker

Ons ziekenfonds staat dagelijks voor je klaar. Om je te helpen, je wat meer me-time te geven of je gewoon te laten genieten van kleine dingen. Maak kennis met onze diensten.
Praktisch 04.01.2019
Ons ziekenfonds staat dagelijks voor je klaar. Maak kennis met onze diensten.
Kraamhulp of Thuisoppas nodig, wij zijn er voor jou!
Onze diensten
1. Voor de kleinsten
Als je kraamhulp aanvraagt, krijg je na de bevalling thuis hulp met je baby, het huishouden of je andere kinderen. Een van de kleinsten in de ziekenboeg? Dan kan je rekenen op Thuisoppas Zieke Kinderen. En in het Huis van het Kind zit ook ons ziekenfonds om je bij te staan waar nodig.
Doe een beroep op onze Thuiszorg, die een handje toesteekt bij het huishouden.
Onze diensten
2. Hulp in huis
Ben je wat minder mobiel of wil je wat mee tijd voor jezelf? Doe een beroep op onze Thuiszorg, die een handje toesteekt bij het koken, poetsen, strijken, boodschappen doen of kleine klusjes. Handig: veel van deze diensten kan je betalen met dienstencheques.
De medewerkers van onze Dienst Maatschappelijk Werk geven je gratis info en advies.
Onze diensten
3. Luisteren én helpen
De medewerkers van onze Dienst Maatschappelijk Werk luisteren naar je en bekijken jouw situatie. Je krijgt gratis info en advies, of bemiddeling bij de aanvraag van tegemoetkomingen en sociale voordelen. Thuiszorg kunnen ze ook inschakelen.
Ons ziekenfonds adviseert je over je rechten als patiënt.
Onze diensten
4. Patiëntenrechten
Ons ziekenfonds adviseert je over je rechten als patiënt. Een factuur die niet klopt, een medische fout of ander conflict? Ook dan staan we je bij.
Onze Pensioenservice geeft je persoonlijk advies en beantwoordt je vragen over je (toekomstige) pensioen.
Onze diensten
5. Geniet van je pensioen
(Bijna) gedaan met werken? Onze Pensioenservice geeft je persoonlijk advies en beantwoordt je vragen over je (toekomstige) pensioen. Maak je geen zorgen over de administratieve afhandeling van je dossier, onze medewerkers helpen je.
Zin in een gezonder leven? Loop langs in onze Well2DAY-centra.
Onze diensten
6. Haal meer uit je vrije tijd
Onze verenigingen zetten tal van activiteiten op touw voor senioren (S-Plus), kinderen en jongeren (JOETZ), vrouwen (VIVA-SVV), personen met een handicap (VFG) en sportievelingen (S-Sport // Recreas). Zin in een gezonder leven? Loop langs in onze Well2DAY-centra.
Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.