Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg

Straffe voordelen voor Bond Moysonleden in 2020

Nieuwe voordelen en terugbetalingen, dat is ons nieuwjaarscadeau voor jou. Bovenop onze bestaande straffe voordelen voor logopedie, brillen en lenzen, anticonceptie, psychotherapie en veel meer. Want die blijven. In 2020 dus nog meer voordelen voor iedereen. Want jouw gezondheid en jouw geluk, daar werken wij aan mee. Je leven lang.
Praktisch 01.01.2020
Voordelen Bond Moyson 2020

HPV-vaccin voor jongens, nu tot 15 jaar

Sinds dit schooljaar wordt de terugbetaling van het HPV-vaccin door de overheid voorzien voor jongens van 12 tot en met 13 jaar. Bij Bond Moyson krijgen ook jongens van 14 en 15 een terugbetaling. Het humaan papillomavirus (HPV) is een van de meest besmettelijke seksueel overdraagbare aandoeningen. Bepaalde types kunnen kanker veroorzaken. Lees meer over dit voordeel.

150 euro voor hulpmiddelen bij jongdementie

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is dementie prioriteit nummer 1. In Vlaanderen hebben naar schatting 131 800 mensen dementie, van wie zo’n 6000 jongdement zijn (-65 jaar). Om de verzorging van een naaste met jongdementie thuis zo lang mogelijk te ondersteunen, geeft Bond Moyson nu een tussenkomst van maximum 150 euro in hulpmiddelen

Terugbetaling pedicure ook in palliatieve context

We breiden onze bestaande terugbetaling bij pedicure uit naar patiënten in een situatie met palliatief statuut, onafhankelijk van de leeftijd. Lees meer.

100 euro voor openluchtklassen en jeugdvakanties

Met de school gaan je kinderen wel eens op bos-, zee-, sneeuw- of andere educatieve klassen met overnachting. En tijdens de vakantie? Dan staan speelpleinen, kampen met de jeugdbeweging, sportclub of andere organisaties op het programma. Voortaan krijg je daarvoor veel meer terug: tot wel 100 euro, elk jaar! Lees alles over dit straffe voordeel.

Tot 35 % korting op incontinentiemateriaal

Koop je incontinentiemateriaal bij onze Mediotheek? Dan krijg je daar vanaf nu een fikse korting op.

50 % terugbetaald op antidecubitusmateriaal

Met antidecubitusmateriaal voorkom je doorzit- en doorligwonden. Je krijgt vanaf 2020 een tussenkomst in de kostprijs van lucht- en wisseldrukmatrassen en -kussens bij de Mediotheek. Lees meer.

Tegemoetkoming huur melkafkolfapparaat

Van plan om je baby borstvoeding te geven? Als je een professioneel melkafkolfapparaat huurt bij de Mediotheek, dan krijg je van ons als lid een tegemoetkoming én een gratis afkolfset.

Terugbetaling diabetesmateriaal tot 300 euro

Diabetespatiënt? Goed nieuws voor jou! Vanaf januari krijg je een terugbetaling van diabetesmateriaal voor glucosebepaling tot 300 euro per jaar, via onze Mediotheken. Lees meer.

Bovenstaande voordelen zijn geldig in het jaar 2020. Bekijk alle voorwaarden en details op www.bondmoyson.be/ledenvoordelen.

Alle voordelen onder voorbehoud van goedkeuring door de Controledienst der Ziekenfondsen. Bij betwisting gelden de statuten van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Al jouw voordelen ontdekken?
De voordelen en terugbetalingen van Bond Moyson vind je overzichtelijk op onze website.
Bekijken, uitpluizen en aanvragen?
www.bondmoyson.be/ledenvoordelen.
Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.