Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg
Maak je favoriete groepsreis met medesenioren
Global Contacts heeft meer dan 40 jaar ervaring in de organisatie van groepsreizen, op maat van de actieve senioren. Alle reizen worden begeleid door ervaren reisleiders. Voor een aantal vakanties is zelfs medische begeleiding voorzien.
Uit 14.11.2018
Global Contacts organiseert Azura Groepsreizen voor actieve senioren van A tot Z.

De grootste troef van Azura zijn de tevreden klanten, die vaak al meerdere keren bij hen een vakantie boekten. Zij waarderen niet alleen de klassehotels en de lekkere keuken, maar ook de professionele omkadering van alle groepsreizen.

Samen reizen met andere senioren

Ann Van Hove (51) gaat eind dit jaar voor de 5de keer op reis met Azura Groepsreizen, deze keer naar Tenerife. “Ik ben heel tevreden over Azura reizen. En ik ben niet alleen. Ondertussen kennen we heel wat medereizigers en spreken met hen zelfs af om dezelfde vakantie te boeken. Het voelt een beetje als een kleine familie. Wat niet betekent dat we alles samen doen. Ieder doet zijn eigen ding, maar ’s avonds of bij een uitstap is het plezant om andere mensen te kennen.”

“De sfeer is altijd optimaal. Je voelt dat je met gelijkgezinden op reis gaat.”

Global Contacts organiseert Azura Groepsreizen voor actieve senioren van A tot Z.

Ervaren begeleiding

Ann houdt ook erg van de omkadering die Azura Groepsreizen biedt. “Mijn echtgenoot zit in een rolstoel. Bij Azura kan ik altijd terugvallen op hulp, mocht dat nodig zijn. Het feit dat er een ervaren reisleider meegaat en ik andere mensen ken, geeft me een gerust gevoel en minder stress. Ook mijn man kan zich zo perfect ontspannen. We kijken alvast erg uit naar onze volgende bestemming!”

Goede voorbereiding en informatie

Ook Hubert De Vooght (67) is al enkele jaren ‘fan’ van Azura Groepreizen. Hij maakte al 4 groepsreizen met de organisatie, waarvan 2 als reisbegeleider. “We worden zeer goed voorbereid én geïnformeerd door Azura, want als reisleider draag je toch enige verantwoordelijkheid voor zo’n groep. Gelukkig heb ik jaren bij de politie gewerkt en een aantal talen geleerd, zodat ik overal wel mijn plan kan trekken.”

Aanspreekpunt

Het contact met de medereizigers is sowieso hartelijk. “De sfeer is altijd optimaal. Je voelt dat je met gelijkgezinden op reis gaat. En ga ik als begeleider mee, dan probeer ik er ook te zijn voor iedereen. Dat begint al op de luchthaven. Daar help ik de mensen die niet goed te been zijn. In het hotel ben ik het aanspreekpunt en coördineer ik mee de uitstappen en activiteiten.” Tot slot is Hubert ook erg te spreken over het lekkere eten tijdens elke Azura-vakantie. “Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding is een goede keuken inderdaad een aspect dat voor senioren niet onbelangrijk is.” (lacht)

Medische begeleiding

Zaakvoerder van Global Contacts Koen Foubert startte 40 jaar geleden met Azura Groepsreizen en verzorgt al 20 jaar reizen voor ons ziekenfonds. Hij kent ondertussen een groot aantal van ‘zijn’ reizigers persoonlijk. Ook het aanbod zag hij in de loop der jaren toenemen. “Momenteel bieden wij zo’n 20 groepsreizen, op maat van de actieve senior. Voor singles proberen wij, waar mogelijk, zo weinig mogelijk toeslag aan te rekenen voor een eenpersoonskamer.” Azura biedt verder 2 keer per jaar – voor de overwinteringsvakantie in Tunesië in januari en de vakantie naar Mallorca in mei – medische begeleiding aan. “Dr. Frans De Greve ging ooit zelf als deelnemer en begeleider mee, maar is sinds enkele jaren onze trouwe arts ter plaatse.”

Global Contacts organiseert Azura Groepsreizen voor actieve senioren van A tot Z.
Fill 1 Created with Sketch.
09
dec
Reismarkt Sint-Niklaas
Groepsreizen voor actieve senioren zitten in de lift. Azura Groepsreizen van Global Contacts is er meer dan 40 jaar in gespecialiseerd. Op de Reismarkt in Sint-Niklaas ontdek je niet alleen in avant-première het nieuwe reisaanbod voor 2019, maar ontmoet je ook de reisleiders en eventuele medereizigers.
Meer info
Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.