Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg

Getest: PARC app, waar ouders elkaar vinden

Even geen inspiratie voor een leuke activiteit met de kinderen tijdens het weekend of de vakantie? Ontdek de gratis oplossing: PARC app. Je kan er ook makkelijk de ouders van vriendjes bij betrekken. Jonge papa Johan (31) test de app uit.
Uit 28.06.2019
Getest: PARC app, waar ouders elkaar vinden

Hoe heb je PARC app ontdekt?

Ik ben een alleenstaande vader en het is niet altijd even gemakkelijk om een geschikte activiteit te vinden voor mijn zoon, Joren. Ik was dus blij verrast toen de ouders van een klasmakkertje me uitnodigden om lid te worden van hun netwerk op PARC app.

Getest: PARC app, waar ouders elkaar vinden

Wat is PARC app?

Het idee is simpel: een gratis app die allerlei activiteiten, kampen, evenementen en reizen verzamelt in de buurt van waar je woont. De app maakt het mogelijk om heel eenvoudig af te spreken met andere ouders en eventueel samen dingen te doen of te carpoolen. Ik kan zelfs eigen activiteiten aanmaken en mensen uitnodigen. Ik sta er niet meer alleen voor, en dat is een heel fijn gevoel.

Is de app betrouwbaar?

100 %. Enkel ik en de andere ouders uit mijn eigen kleine netwerk zien onze agenda. Er is ook geen ongewenste reclame, want PARC app haalt haar inkomsten bij de organisaties die activiteiten aanbieden. De app controleert ook of elke activiteit echt kindvriendenlijk is.

Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.