Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg
Een job op jouw ritme? Word huishoudhulp!
Ben je een sociaal beestje? En help je graag mensen? Dan is een job als huishoudhulp jou op het lijf geschreven. Net zoals bij Alves De Sousa Emerson, die al 3 jaar een handje toesteekt in verschillende huishoudens.
Praktisch 27.11.2018
Huishoudhulp Alves steekt een handje toe in verschillende huishoudens

Huishoudhulp worden was Alves op het lijf geschreven. “Ik zocht contact met Thuishulp en stuurde mijn cv online door. Ik kreeg vrij snel antwoord en mocht een test afleggen. Dat verliep allemaal goed en ik kon beginnen.”

Open en vriendelijk

Het zat meteen goed. Vooral de warme en menselijke aanpak apprecieert Alves enorm. “Ik koos voor voltijds werk, maar je hebt evengoed de mogelijkheid om deeltijds aan de slag te gaan. Bovendien sta je er nooit alleen voor. Ik heb een erg open en vriendelijke werkgever, daar ben ik blij om. De communicatie verloopt perfect. Praten is nooit een probleem en als er iets minder goed loopt, kan je meteen bij iemand terecht’”, weet hij.

“De mensen bij wie ik ga helpen, zijn mijn 2de familie.”

Familie

Ook het sociale aspect van de job betekent veel voor Alves. “Ik kom uit Brazilië en heb hier in België geen familie. Mijn werk is meer dan poetsen alleen. Een goed contact vind ik zeer belangrijk en ik merk dat de mensen het extra gezelschap ook fijn vinden, vooral oudere personen. Ze tonen interesse in mijn leven en ik ben evenzeer een luisterend oor voor hen. Trouwens, de mensen bij wie ik ga helpen, beschouw ik niet als klanten. Ze zijn mijn 2de familie.”

Wij wachten op je!    

Kortom, hou je van poetswerk en huishoudelijke taken? En ben je net als Alves op zoek naar een job dicht bij huis, met behoorlijk wat flexilbiliteit (deeltijds werken kan en je kiest zelf hoe laat je werkdag start) en een menselijke insteek? Twijfel niet langer en kom onze poetsdiensten versterken. Je werkt tegen prima loonsvoorwaarden (met extralegale voordelen) en komt terecht in een topteam, met steeds een vaste contactpersoon.

Word huishoudhulp
Op zoek naar een job op jouw ritme? Met veel sociaal contact? Word huishoudhulp. Vul het formulier in op www.wordhuishoudhulp.be. Binnen 3 werkdagen krijg je van ons een telefoontje.
Solliciteer nu
Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.