Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg
541 complimentjes voor onze kinderbegeleiders
Voor Dag van de Kinderbegeleider op 12 oktober vroegen we ouders om hun onthaalouder of kinderdagverblijf persoonlijk in de bloemetjes te zetten. Onze postduif mocht maar liefst 541 hartverwarmende complimentjes verspreiden. Het ultieme bewijs: onze kinderbegeleiders zijn top in hun job! Lees en geniet mee!
Samen 09.10.2018
Onthaalouder en kind spelen met blokken

Rijmen en dichten, wij kunnen dat! Heel wat ouders hebben poëtisch talent.

Met zoveel zorg, liefde en vertrouwen knutselen jullie de vleugels die onze kinderen nodig hebben om verder te kunnen vliegen.

Bedankt voor alle fijne dingen Knutselen, dansen, liedjes zingen We hoeven ons bij jou nooit te vervelen En kunnen altijd lekker spelen Vakantie of een vrije dag? De kindjes komen met een lach We laten ze achter met een gerust hart. Wat jullie doen is toch wel apart. Elke uk zijn eigen plekje in jullie warme stekje. Bedankt voor alles wat jullie doen Dat verdient een dikke zoen!

Een kind leert enorm veel tijdens zijn eerste levensjaren. De opvang speelt een belangrijke rol bij het leren van nieuwe vaardigheden, en dat weten onze ouders ook te apreciëren. 

Ik kan dan nog niet praten, maar jullie kennen me door en door. Met jullie hulp zet ik elke dag kleine en grote stappen.

Bedankt om onze kinderen een goede start te geven! #topkinderopvang #topteam #doezoverder

Kinderbegeleiders doen zoveel meer dan opvang alleen. Jullie veelzijdigheid wordt ook door mama's en papa's opgepikt.

Bij jullie • doen we leuke dingen • ruimen we netjes ons speelgoed op • eten we ons bordje leeg • knutselen we • lachen en huilen we • staat de deur altijd open • mogen we altijd onszelf zijn • helpen we elkaar

Jullie zijn niet alleen goed voor de kindjes, ook jullie ondersteuning naar de ouders toe is fantastisch! Jullie zijn toppertjes!

Kort maar krachtig. Ook in weinig woorden of met een vrolijke noot kan je mooie complimenten geven.

Mmmhwah! Een dikke zoen van ons allen, want dat verdienen jullie! X

Een hele dikke proficiat voor jullie persoonlijke aanpak. En ook een welgemeende sorry voor de vele ‘Kaccidentjes’!

Top / Topper / Topperst ❤❤❤

Ouders vertrouwen hun waardevolste bezit aan onze kinderbegeleiders. Dat zij iedere dag hun beste beentje voorzetten wordt dan ook meer dan gewaardeerd.

Wat hebben wij toch zoveel bewondering voor jullie. Open/gesloten, rustig/hevig, uitdagend/meegaand, open blik/afwachtend... welke karaktertrekken ook, we krijgen ALTIJD het gevoel welkom te zijn bij jullie! Prachtig hoe jullie omgaan met de kinderen. Eigenlijk zouden alle kinderen in de wereld zo een warme zorg moeten krijgen.

Kinderbegeleider, geen te onderschatten job en die doen jullie als de beste! Vandaag zetten we jullie extra in de bloemetjes, maar eigenlijk verdienen jullie iedere dag een Dag van de Kinderbegeleider!

Kortom: voor kinderen zijn onze kinderbegeleiders vaak een 2de mama, omi, oma, moeke, tati … (aldus de ouders).

Op zoek naar kinderopvang in jouw buurt?
Bij onze onthaalouders en kinderdagverblijven zorgen we voor jouw kindje in een gezellige sfeer.
Naar de kinderopvangdiensten
Zelf onthaalouder worden?
Hou je van kinderen? Wil je dagelijks met ze bezig zijn? Maak dan van opvoeden en verzorgen van jonge kinderen jouw beroep!
Onthaalouder worden
complimentjes ouders
Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.