Overslaan en naar de inhoud gaan
S-blog Een blog van Nationaal
Een blog van De Voorzorg
Fill 1 Created with Sketch.
09
dec
Reismarkt Sint-Niklaas
Groepsreizen voor actieve senioren zitten in de lift. Azura Groepsreizen van Global Contacts is er meer dan 40 jaar in gespecialiseerd. Op de Reismarkt in Sint-Niklaas ontdek je niet alleen in avant-première het nieuwe reisaanbod voor 2019, maar ontmoet je ook de reisleiders en eventuele medereizigers.
Wanneer?
9 december 2018
Hoe laat?
Van 10 tot 17 uur
Waar?
Hotel Serwir, Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas
Azura Groepsreizen van Global Contacts organiseert een reismarkt in Sint-Niklaas

Professionele omkadering

De grootste troef van Azura zijn de tevreden klanten, die vaak al meerdere keren bij hen een vakantie boekten. Zij waarderen niet alleen de klassehotels en de lekkere keuken, maar ook de professionele omkadering van alle groepsreizen. Ann Van Hove (51) gaat eind dit jaar voor de 5de keer op reis met Azura Groepsreizen, deze keer naar Tenerife. “Ondertussen kennen we heel wat medereizigers en spreken met hen zelfs af om dezelfde vakantie te boeken. Het voelt een beetje als een kleine familie.”

“Het voelt een beetje als een kleine familie.”

Extra services

Azura Groepsreizen heeft momenteel zo’n 20 groepsreizen in het aanbod, allen op maat van de actieve senior. Ook de extra services worden gesmaakt. Zaakvoerder Koen Foubert: “Voor singles proberen wij, waar mogelijk, zo weinig mogelijk toeslag aan te rekenen voor een eenpersoonskamer. En 2 keer per jaar – voor de overwinteringsvakantie in Tunesië in januari en de vakantie naar Mallorca in mei – bieden wij ook medische begeleiding aan.”

Meer info?

www.azura-travel.com

Prijs en inschrijven

Gratis mits inschrijving. Bevestig snel je deelname via groepsreizen@azura-travel.com of 03 755 47 42.

Home
Welkom op de S-blog
Welkom!
Kies jouw regio zodat je altijd verhalen te zien krijgt die voor jou relevant zijn.